Uslovi korišćenja

Sadržaj Internet stranice ecotech.rs je vlasništvo preduzeća  ECOTECH LINE doo, Omladinskih brigada 7g, NBG, 11000 Beograd. Upotrebom Internet stranice ecotech.rskorisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. ECOTECH LINE doo i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici ecotech.rs.

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

ECOTECH LINE doo zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici ecotech.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

Zaštita privatnosti korisnika

„U ime ECOTECH LINE doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ECOTECH LINE doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ECOTECH LINE doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Ograničenje odgovornosti

ECOTECH LINE doo ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice ecotech.rs i njenog sadržaja.
ECOTECH LINE doo zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. ECOTECH LINE doo. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici ecotech.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Ograničeno pravo upotrebe

Posetioci Internet stranice ecotech.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole ECOTECH LINE doo je zabranjena.

Registracija koristnika

U Internet prodavinici ecotech.rs možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu ecotech.rs
Krajnji potrošač u Internet prodavnici ecotech.rs je isključivo registrovani korisnik odnosno neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za lične potrebe.
U Internet prodavnici ecotech.rs kupac je isključivo fizička osoba.

Zaštita privatnosti

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici ecotech.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.
ecotech.rs za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.Lične podatke korisnika ecotech.rs će čuvati i sprečavati svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

Prijava na e-novosti

Korisnici se mogu prijaviti na e-novosti kojima ih ecotech.rs obaveštava o svojim novostima u ponudi u e-shopu i trgovinama, marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti korisnik se upisuje na listu primaoca e-novosti koja je ujedno i baza za potrošačke pogodnosti koje ecotech.rs povremeno nudi svojim korisnicima.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Dostava robe

Dostava robe se vrši putem kurirske službe PostExpress. Dostava je besplatna za proizvode preko 5000 RSD. Cena dostave za artikle ispod 5000 RSD je naplaćuje po zvaničnom cenovniku kurirske službe.

Reklamacija ili vraćanje robe

U Internet prodavnici ecotech.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici ecotech.rs
U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.

ECOTECH LINE doo će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. ECOTECH LINE doo može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice ecotech.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u firmi ECOTECH LINE doo, a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovini važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici ecotech.rs.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici ecotech.rs.
Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na drugim prodajnim mestima.

 

Osnovni podaci o firmi

Naziv: ECOTECH LINE doo Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 7g, NBG

SKRAĆENI NAZIV: ECOTECH LINE

Matični broj: 20873612

PIB: 107792783

Šifra delatnosti: 4719

Broj žiro-računa: 205-252088-36

e-mail: info@ecotech.rs

Korisnički servis: +381 11 3119470

Pozovite za više informacija