Dyson Pure Cool Link TP04 White/Silver

86,399.00 RSD

Dyson Pure Cool TP04 White/Silver

Dyson Pure&Cool ventilator
Dyson Pure & Cool – Pročišćuje vazduh i hladi. Protok 360 l/sek. Uklanja iz vazduha 99.95% alergene i prljavštinu manju od 0.1 mikrona.
360 stakleni HEPA filter s borosilikatnim mikrovlaknima prikuplja ultrafine čestice iz vazduha, uključujući polen, bakterije i životinjske parazite, sve do 0,1 mikrona.
Uklanja potencijalne toksične mirise i gasove. Pogodan za postavljanje na pod. Link opcija povezivanja na smartphone. Proizveden za pročišćavanje vazduhak u većim prostorijama.
LED ekran, osilacija, sleep timer, postavke brzine, kontrola temperature.

 

 

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 5025155041598 Kategorija:

Opis

Dyson Pure&Cool ventilator. Dyson Pure & Cool – Pročišćuje vazduh i hladi. Protok 360 l/sek. Uklanja iz vazduha 99.95% alergene i prljavštinu manju od 0.1 mikrona. 360 stakleni HEPA filter s borosilikatnim mikrovlaknima prikuplja ultrafine čestice iz vazduha, uključujući polen, bakterije i životinjske parazite, sve do 0,1 mikrona. Uklanja potencijalne toksične mirise i gasove. Pogodan za postavljanje na pod. Link opcija povezivanja na smartphone. Proizveden za pročišćavanje vazduhak u većim prostorijama. LED ekran, osilacija, sleep timer, postavke brzine, povezivanje na smart uređaje.